Erkek Saç Örgü Modelleri | 35 Stil

07.05.2024
2.604
Erkek Saç Örgü Modelleri | 35 Stil

Erkek saç örgü modelleri nelerdir? Aslında saç örgü isimleri ve yapılışları konusunu merak edenler için erkek uzun saç örgü modelleri, erkek kısa saç örgü modelleri vereceğiz. Özellikle viking saç örgüsü, afrika saç örgüsü modellerinden bahsedeceğiz. Erkek örgü saç modelleri bu kadarla sınırlı değil tabii ki. Balık sırtı saç örgüsü erkek, kılçık örgü, erkek ince saç örgüsü gibi erkek örgü saç modelleri detayları vermeye çalışacağız.

Erkek Saç Örgü Modelleri Nelerdir?

Erkek saç örgü modelleri bu senenin erkek saç modası çerçevesinde öne çıkmaktadır. Son dönemlerde uzun saç erkek modelleri trendi nedeniyle saç örgü modelleri erkek stilleri öne çıkmaktadır. Uzun saçlı erkekler görünümlerini daha karizmatik, daha erkeksi hale getirmek için örgü saç modelleri erkek stillerine başvurmaktadır.

Erkek saç örgü modelleri

Erkek saç örgü modelleri

Aslında örgü erkek saç stili için saçlarınızın ille de uzun olmasına gerek yok. Çünkü kısa saç örgü erkek modelleri de erkek uzun saç örgü modelleri ile de karizmatik ve modern saç örgü erkek modelleri yapılmaktadır.

Viking Saç Örgüsü Erkek

Son dönemlerde olduğu gibi bu senenin saç modası erkek saç modelleri örgü stilleri olarak viking saç modelleri arasında yer alan ve savaşçı ruhu temsil ederken karizmatik bir görünüm sunan viking saç örgüsü filmden bahsetmek istiyoruz.

Viking saç örgüsü nasıl yapılır sorusu saç örgüsünü beğenen erkeklerin en çok merak ettiği cevaplar arasındadır. Viking saç örgüsü kendi bünyesinde farklı stillere sahiptir. Dalgalı saçlar açık bırakılarak içlerinden ara ara ince ince saç örgüleri erkek stilleri uygulamaları vardır.

viking saç modeli viking saç örgüsü

viking saç modeli viking saç örgüsü

Saçların yanları ve ense kısmı kazıtılarak üst kısmında kalan saçları üçe bölerek bunları en tepe noktasından balıksırtı şeklinde de görebilirsiniz. Viking saç örgüsü denilince daha çok model akla gelmektedir.

Afrika Saç Örgüsü Erkek

Aslında Afrika saç örgüsü orta boy saçlarda ve uzun saçlarda uygulanmaktadır.  Afrika saç örgüsü nasıl yapılır? Yapımı oldukça çok zaman aldığı için evde afrika saç örgüsü önermiyoruz. Afrika saç örgüsü bir tual gibi düzgün olmasını istiyorsanız kuaförde yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Afrika örgüsü kısa saç

Afrika örgüsü kısa saç

Erkekler tarafından ıslıkla kullanılan ve erkek örgü saç modelleri arasında bulunan afrika örgüsü saç modelini siz de deneyebilirsiniz.

Erkek Örgü Saç Modeli (Kolay At Kuyruğu Örgü)

Örgülü erkek saç örgü modelleri arasında yer alan ve saçlara hippi tarzı görünüm sunan tam at kuyruğu veya yarım at kuyruğu yaptığınız saçlarının arasına ince ince örgüler katabilirsiniz. Bunun için saçlarınızı açık haldeyken ara ara ince saç örgüsü şeklinde ördükten sonra saçlarınızı tam at kuyruğu veya yarım at kuyruğu şeklinde toplayabilirsiniz.

Erkek Kısa Saç Örgü

Kısa saç örgü erkek stilleri için de dikkat çekici saç örgüleri bulunmaktadır. Özellikle saçların arkası kısa önü uzun saç modelleri için şık seçenekler vardır. Örneğin, saçların tepe kısmı balık sırtı, örün. Ardından lastik toka ile tutturduktan sonra saç spreyi ile dağılmaması için sabitlenmelidir.

erkek kısa saç için örgü modelleri

erkek kısa saç için örgü modelleri

Bu yılın saç modası arasındaki yanları ve arkası kısa, üst tarafının uzun saç modelleri deneyebilirsiniz. Bu saç modelleri özellikle yaz sıcaklarında kullanılması gereken modellerdir.

Önü uzun arkası kısa saç modellerinde ön taraftaki uzun saçları arkaya doğru balıksırtı şeklinde örebilirsiniz. Ayrıca örgü yapmadan da tepe notasında bağlayabilirsiniz.

Erkek Uzun Örgü Saç Modelleri

Erkek uzun saç örgü modelleri arasında afrika örgüsü, viking saç örgüsü, balıksırtı örgü, gevşek örgü ilk sıralardadır. Ek olarak açık uzun erkek saçları ve ince saç örgüsü de vardır. Ayrıca kılçık örgü, dağınık örgü, sencer saç örgüsü, salaş örgü ile de farklı stilleri oluşturabilirsiniz.

Erkek uzun saç örgü

Erkek uzun saç örgü

Erkek Saç Örgü Fiyatları

Yukarıda erkek saç örgüsü isimleri verdiğimiz erkek saç örgü fiyatları kendi içinde farklılıklar göstermektedir. Takdir edersiniz ki afrika saç örgüsü fiyatı ile balık sırtı saç örgüsü fiyatı aynı olamaz.

Ayrıca uzun saç örgü fiyatları ile kısa saç örgü fiyatları da farklılıklar göstermektedir. Saç yapısı, saç hacmi, örgü sıklığı örgü fiyatlarını etkilemektedir. Ayrıca saç kesimi ile birleştirilip birleştirmeyeceği konuları da saç örgü fiyatlarında farklılıklara neden olmaktadır. Bu nedenle en doğru fiyat listesine kuaförünüze görüşerek olacağınızı belirtmek isteriz. Ancak ortalama fiyat 850-1300 TL arasındadır. Bu fiyatlar saç uzunluğuna ve saç sıklığına göre değişmektedir.

Aşağıdaki resim galerisinde erkek uzun örgü saç modelleri ve kısa örgü saç modelleri görselleri paylaşıyoruz. Görselleri inceleyerek daha fazla detaya sahip olabilirsiniz.

Resim Galerisi: Erkek Örgü Modelleri Saç

 

Bir önceki makalemiz olan Kahverengi Pantolon Altına Ne Renk Ayakkabı Olur? başlıklı yazımızda Kahverengi Pantolonun Altına Ne Renk Ayakkabı Gider Erkek hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu