Kumral Tene En Çok Yakışan Saç Renkleri

30.12.2021
2.344
Kumral Tene En Çok Yakışan Saç Renkleri

Kumral tene en çok yakışan saç renkleri hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarını içeriğimizde detaylarıyla bulabilirsiniz. “ bana hangi saç rengi yakışır” sorusunun cevabını saç boyatmayı düşünen herkes sorar. Ten rengine göre saç rengi testi ile size en çok yakışan saç rengini bulabilirsiniz.

Kumral tene yakışan saç renkleri, açık kumral saç renkleri ve koyu kumral saç renkleri olarak farklılık göstermektedir. Koyu kumral saça hangi renk boya gider sorusunun cevabını da ki renkler açık kumral da çok fazla etkileyici görünüm sunmamaktadır.

Açık kumral saç rengi, orta kumral saç rengi ve koyu kumral saç rengi hakkında merak edilen soruların cevaplarını gelin birlikte görelim.

Kumral Tene En Çok Yakışan Saç Renkleri Nelerdir?

Kumral tene hangi saç rengi yakışır? Kumrallara yakışan saç renkleri arasında sarının tonlarından kahverengi ve kızılın tonları ne kadar birçok renk yer almaktadır.

Kumral saç renkleri

Kumral saç renkleri

Kumral ten birçok saç rengine kusursuz uyum sağlamaktadır. Tüm saç renklerinin belirli tonlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz desek mübalağa etmiş olmayız.

Kumral Tenliye Hangi Saç Rengi Yakışır? Doğal Saç Renkleri

Doğal saç rengi arayan kumral kadınlar kahverenginin birçok tonunu, bebek kumralı saç rengini, bal kumral saç boyasını, boyasına ve sarı saç boyası koyu tonlarına rahatlıkla kullanabileceklerdir.

Kumral ten rengine hangi saç rengi gider

Kumral ten rengine hangi saç rengi gider

Kumral tenli kadınlar ten renginin koyuluğuna ve açıklığına göre kahverenginin tonları ve sıcak sarı tonlarını yüz hatlarını ortaya çıkarmak için zıtlık uyumu çerçevesinde kullanabilirler.

Okurlarımız bu yazımıza da baktı ⇒Küllü Kumral Kime Yakışır?

Kumral Tenli Kadınlara Hangi Saç Rengi Yakışır? Saç Uçlarına Işıltı

Birçok kişi saçlarını tamamen değiştirmekten her zaman kaçınır. Saç renklerinde radikal değişiklik yapmak istemeyenler saç uçlarına atılan doğal ışıltılar ile etkileyici görünüm yakalayabilirler.

Kumral tenlilere yakışan saç renkleri

Kumral tenlilere yakışan saç renkleri

Kumral kadınlar saç uçlarına sarı tonlarda ışıltılar attırabilecekleri gibi kahverengi, mor, pembe, platin sarısı ışıltılar da arttırabilirler.

Kumral Yüze Hangi Saç Rengi Gider? Kızıl Tonları

Kızıl saç rengi ve tonları denilince sayısız renk seçeneği karşımıza çıkmaktadır. Öyle ki alev kırmızısından turuncuya kadar geniş bir renk yelpazesine sahiptir.

Kumral tenlilere yakışan saç renkleri arasında kızıl kahve saç rengi, bakır kızıl saç rengi gibi turuncu saç renklerine kayan saç renkleri yer almaktadır.

Marjinal saç renklerinden hoşlanan kumral tenli bayanlara yakışan saç renkleri arasında ateş kızılı, şarap kızılı ve koyu kızılı da yer almaktadır.

Marjinal saç renkleri denilince kumrallar için saç renkleri olarak karşımıza çıkan renkler arasında yeşil, mor, mavi, gri, pembe ve mürdüm rengi yer almaktadır.

Kumral tene giden saç renkleri

Kumral tene giden saç renkleri

Ten renginizin açık kumral ve koyu kumral tonuna göre bu renkler arasından seçimler yaparak iddialı görünüm elde edebilirsiniz.

Açık Kumral Saç Boyası Renkleri Nelerdir?

Açık kumral  kişiler birçok saç rengi ile uyumlu sıcak ten rengine sahiptir. Açık kumrallar için açık saç renkleri doğal görünüm sunarken koyu saç renkleri keskin ifadeler sunacaktır.

Açık kumrallar için saç renkleri arasında küllü kumral, bebek kumralı, bal kumral saç boyası, bakır kızıl saç boyası, bakır pembe saç boyası, açık kumral saç boyası, dore kumral saç boyası kullanabilirler.

Ayrıca pastel pembe saç rengi ve gri saç rengi de tercihler arasında yer almaktadır.

Açık cilt alt tonuna sahip kumrallar için marjinal saç renkleri yüz hatlarınızı daha keskin bir görünüme kavuşturacaktır.

Gümüş pembe saç rengi, soğuk sarı saç rengi, koyu yeşil saç rengi, platin sarısı saç rengi, koyu mavi saç rengi kızıl kahve saç rengi en çok kullanılan saç boyası renkleri arasındadır.

Kumral tene hangi saç rengi yakışır

Kumral tene hangi saç rengi yakışır

Ateş kızılı saç boyası, çikolata kahve ve kestane rengi saç boyası ile de açık kumrallar keskin ifade sahip olacaktır.

Okurlarımız bu yazımıza da baktı ⇒ Kumral Saça Hangi Renk Balyaj Gider?

Koyu Kumrallar İçin Saç Boyası Renkleri Nelerdir?

Koyu kumral insanlar saç boyası renkleri konusunda biraz daha fazla renk seçeneğine sahiptir. Koyu kumral tene sahip kadınlar saç rengini tamamen boyatmak yerine saç uçlarına ışıltı tercih etmektedir.

Fresh bir görünüm yakalamak için koyu kumrallar saç uçlarına kahve kızılı, bakır kızılı ve sıcak sarı tercih edebilirler.

Orta kumral saç rengi ve koyu kumral saç rengi olarak daha keskin renkler arıyorsanız canlı pembe, platin sarı saç boyası kullanabilirsiniz. Bu renkler dışında açık yeşil saç boyası, açık gri saç boyası, gümüş pembe saç boyası ve açık mavi saç boyası kullanabilirler.

kumral tene saç rengi nasıl olmalı

kumral tene saç rengi nasıl olmalı

Koyu kumral tenlilere en çok yakıştırılan saç renkleri ise kestane rengi saç boyası, küllü gri saç boyası, açık kumral saç boyası, küllü gri saç boyası, sultan bakırı saç boyası ve böğürtlen kızılı saç boyası renkleridir.

Aşağıdaki resim galerisinde kumral ten rengine hangi saç rengi gider sorusu çerçevesinde görseller paylaşılmıştır. Daha fazla detay için resim galerimizi inceleyebilirsiniz.

Resim Galerisi Kumral Tene Yakışan Saç Rengi

 

Bir önceki makalemiz olan Alnı Dar Olanlar İçin Saç Modelleri | Kadın başlıklı yazımızda Alnı dar olanlar için saç modelleri hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu