Mavi Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

15.07.2020
8.393
Mavi Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Mavi Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir? Mavi zamansız bir renk diyebiliriz. Mavi elbise modelleri ise bayanların en çok sevdiği kombinler arasında yer almaktadır. Mavi elbise kombinleri tesettür tarzını benimseyen bayanlar tarafından da çok tercih edilmektedir.

Mavi renkli elbise kombini sırasında dikkat etmeniz gereken şeyler arasında renk tonu detayı vardır. Gelin şimdi mavi elbisenin altına hangi renk ayakkabı gider diyelim ve detayları birlikte görelim.

Mavi Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Mavi elbise altına ayakkabı seçerken renk tonunu dikkate almalısınız. Çünkü – mavi ile uyumlu renkler çok seçeneklidir. Mavinin tüm tonları farklı renkleri ağırlamaktadır.

mavi kot elbise altina ne renk ayakkabi,

Açık Mavi Elbise Altına Ayakkabı

Açık mavi elbise kombinleri özellikle yaz dönemlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Açık mavi elbise kombinlerinde açık mavi ile uyumlu renkler doğrultusunda seçimler yapmalısınız.

Açık mavi ile uyumlu renkler, sarı, vizon rengi, lacivert, pudra rengi, somon rengi, bej rengi, ekru renk, nude renk, beyaz, taba rengi, bordo, fuşya ve tonları olarak karşımıza çıkmaktadır. Elbise ayakkabı kombini yaparken ayakkabı çanta, ayakkabı şal, ayakkabı aksesuar uyumuna dikkat etmek gerekir.

Saks Mavisi Elbisenin Altina Hangi Renk Ayakkabi Olur?

Saks mavisi özellikle abiye modellerinde sıklıkla tercih edilen bir renk gibi görünse de her tarzda ve ortamda kullanılan elbise modelleridir aslında.  Bu nedenle saks mavisi elbise altına ne renk ayakkabı olur sorusu sıklıkla sorulur. Saks mavisi elbise ayakkabı kombin için saks mavisine yakışan renkleri bilmek gerekir.

Saks Mavisi Hangi Renkle Kombinlenir-Saks Mavisi Kombinler başlıklı yazımızda saks mavisi ile uyumlu renkler doğrultusunda doğru seçimler yapmanızı sağlayacak bilgiler verecektir.

Bebe Mavisi Elbisenin Altına Ayakkabı

saks mavisi elbisenin altina hangi renk ayakkabi olur

Bebe mavisi elbise modelleri mezuniyet balosu elbise modellerinden günlük elbise kombinlerine kadar kullanılmaktadır. Bebe mavi elbise altına ne renk ayakkabı giyilir sorusunda özet olarak krem, pudra, ekru, somon, beyaz, kırık beyaz, bej ve ten renkleri kullanılır diyoruz. Konunun detaylarını Bebek Mavisi Elbise Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir? başlıklı içeriğimizde bulabilirsiniz.

Koyu Mavi Elbise Altına Ayakkabı

Koyu mavisi elbise kombinleri ile şıklığınızı üst seviyelere çıkarmak için  siyah, kahverengi, bordo, lacivert, taba rengi, gri, gümüş rengi ve giydiğiniz mavi elbisenin bir üst ve alt tonunda ayakkabı kullanabilirsiniz.

Siz mavi elbise seçerken ten renginizi dikkate aldınız mı tamamdır. Mavi elbise ile ne renk ayakkabı?

Mavi elbiseyle hangi renk ayakkabı sorusunun cevabını verdik. Şimdi de mavi ile uyumlu renkler diyelim mi?

 

Mavi rengi Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir

Mavi İle Uyumlu Renkler

Mavi elbise altına ayakkabı kullanırken aksesuar renk uyumuna da dikkate alınmalıdır. Mavi elbise altına siyah ayakkabı kullanacaksanız mavi elbiseye şal olarak da siyah seçmeniz gerekmektedir.

Maviyle uyumlu renkler

  • Siyah
  • Beyaz
  • Bordo
  • Krem
  • Gri
  • Camel renkler
  • Lame renk tonları
  • Bej
  • Somon
  • Ekru
  • Gümüş
  • Metalik gri
  • Pudra
  • Vizon rengi
  • Nude renk
  • Kahverengi renk tonlarını kullanarak şık mavi elbise kombinleri yapabilirsiniz.

mavi renk elbiseye hangi renk ayakkabı

Mavi Elbiseye Hangi Ayakkabı

Kısa mavi elbise altına ayakkabı olarak düz sandalet, yarım topuk sandalet, ince topuk sandalet, dolgu topuk sandalet, stiletto klasik ayakkabı kullanabilirsiniz.

Uzun mavi elbise altına ayakkabı olarak da yukarıda bahsettiğimiz ayakkabı modelleri arasından tercihler yapabilirsiniz.

mavi elbiseye uygun ayakkabı-saks mavisi elbise altına ne renk ayakkabı olur

Yazlık mavi elbise altına ayakkabı olarak da sezonun moda ayakkabı modelleri arasından rahat ve konforlu ayakkabı modeli seçerek şık ve rahat kombinler yapabilirsiniz.

Ayak yapısına uygun ayakkabı modeli ve mavi ile uyumlu renkler dikkate alınarak hayranlık uyandıran mavi elbiseye uygun ayakkabı kombinleri yapabilirsiniz.

Aşağıda daha fazla fikir sahibi olabileceğiniz mavi elbiseye ayakkabı kombileri resim galerisi derledik. Sizde yaptığınız mavi elbise kombinlerini yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Resim Galerisi: Mavi Elbise Altına Nasıl Ve Ne Renk Ayakkabı

 

Bir önceki makalemiz olan Kız Çocukları İçin Elbise Modelleri Nasıl Seçilir? başlıklı yazımızda Çocuklar için elbise modelleri ve Çocuklar İçin Elbise Modelleri Nasıl Seçilir hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu