Gelin Tacı Modelleri Ve Fiyatları 2024

17.10.2023
2.788
Gelin Tacı Modelleri Ve Fiyatları 2024

Son Moda Gelin Tacı Modelleri ve fiyatları, gelinlik modasına uygun seyirde karşımıza çıkmaktadır. Bu sezon sade gelin tacı modelleri yanında gösterişli gelin tacı modelleri de vardır. İncili gelin tacı, çiçekli gelin tacı, taşlı gelin tacı  ve helen gelin tacı da yer almaktadır.

Gelin Tacı Modelleri Ve Fiyatları

Gelin tacı modelleri her sezon farklı tasarımlarda öne çıkmaktadır. Birçok gelin adayı sadelikten hoşlansa da gelin tacından vazgeçememektedir. Gelinlikler duvaklarla eşleşse bile gelin taçları ile daha da güzelleşmektedir.

Gelin başı taçları kendi içinde farklı tarzları yansıtmaktadır. Böylece pratik kullanımı ve abartısız duruşuyla popülerliği her daim devam etmektedir.

Gelin tacı çiçekli modelleri

Her tarz gelin başı modeline uyum sağlayan taç bulmak mümkündür. İster açık saç, ister topuz ve daha bir çok farklı modelde kullanılan çeşit çeşit gelin taçları ile gelinliğinize bir artı katabilirsiniz. Seçiminiz duvaktan yana değilse, taçlar gelinliği tamamlayacak pratik ve güzel bir aksesuardır. Üstelik şıklığınızı baştan ayağa yansıtacak bir tarz olacaktır.

Küçük taşlarla bezeli taç modeli seçerken doğru saç modeli eşleştirmeyi unutmamalısınız!

Kuaförünüzle yapacağınız ön görüşme ile yüz tipine, gelinliğe ve gelin tacına uygun saç modeli seçebilirsiniz. Gelinlik modeliniz doğrultusunda seçeceğiniz gelin saç modeli ve makyaj modeli de dikkatli belirlenmelidir.

Detaylı ve profesyonel bir kuaför çalışması ile büyüleyici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Yeni Sezon Gelin Tacı 2024

Düğün günü kusursuz bir görünüme kavuşmak için aylar süren seçim ve prova günlerinin akabinde son dokunuşlar gelmektedir. İşte tam da bu nokta da farklı gelin taçları karşımıza çıkmaktadır.

Gelin saçı ve makyajı seçiminiz doğrultusunda 2024 yılı gelin tacı modelleri arasında size en uygun olanını seçmek zordur. Ancak minik bir profesyonel destekle bunu başarabilirsiniz.

Kapalı gelin taçları-tesettür gelin tacı

Her biri birbirinden güzel gelin tacları arasında ufak ve ışıltılı taşlarla bezeli olanları seçebilirsiniz. Tül ve danteli taçlar ise özellikle kır düğünleri için kullanılmaktadır. Ayrıca çiçekli tac, çiçekli gelen gelin tacı gibi pek çok gelin tacı bulunmaktadır. En güzel gelin tacı için yüz şekline uygun gelin saçı yapıldıktan sonra gelin saçına uygun gelin tacı kullanılmalıdır.

Okurlarımız buna da baktı ⇒ Gelin Tacı Modelleri | Bu Senenin

Özellikle kır düğünlerinde gelinliğinizle fark yaratmak isterseniz renkli çiçekli taç oldukça şık duracaktır.

Gelinlik modeli ve işlemelerine uygun detaylara sahip taçlarla bir bütünlük sergileyebilirsiniz. Saç modeliniz arasında kaybolmayacak ancak göze de batmayacak gelin tacı, sizi ve zerafetinizi tamamlayacaktır.

Evde Gelin Tacı Yapılır Mı? Evde Gelin Tacı Yapımı

Gelin tacı fiyatları çok yüksek olduğu için evde yapmak isteyenler el becerilerine güveniyorlarsa evde yapabilirler.  Aşağıdaki gelin tacı yapımı videosunu izleyerek ilham alabilirsiniz. Böylece kolaylıkla evde gelin tacı yapabilirsiniz.

Gelin Taç Modelleri Ve Fiyatları

Gelin tacı fiyatları 1000-5000 TL arasında değişmektedir. Gelinlik mağazalarında indirimleri takip ederek ucuz gelin tacı alabileceğiniz de unutmayın. Özel tasarım gelin taçları 2500-20000 TL arası değişmektedir. Yeni çıkan ve ilk sizde olmasını istediğiniz özel tasarım gelin tacı için biraz fazla bütçe ayırmalısınız.

Değerli taşlardan yapılan gelin tacı modelleri ise oldukça pahalıdır. Gelin tacı  fiyatları model, kullanılan taş miktarı ve işçiliğe göre değişse de ortalama 10000-80000 TL arasında seyretmektedir.

Aşağıda sezonun en son trendleri doğrultusunda hazırlanmış gelin tacı resim galerisi paylaşıyoruz. Böylece yeni çıkan gelin tacı modellerinden haberdar olabilirsiniz.

Resim Galerisi: 2024 Gelin Taçları Nelerdir?

Bir önceki makalemiz olan Patlayan Duvak Modelleri Ve Fiyatları başlıklı yazımızda Patlayan Duvak Modelleri Ve Fiyatları hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu