Tesettür Gelinlik Modelleri ve 2024 Fiyatları

Tesettür Gelinlik Modelleri ve 2024 Fiyatları

Tesettür gelinlik modelleri ve 2024 fiyatları nedir? Prenses model gelinlik, sade gelinlik modelleri tesettür stilleri en zarif tesettür gelinlik seçenekleri ile öne çıkmaktadır. Bu sezonda da farklı vücut tiplerine sahip kişilere özel koleksiyonlar öne çıkmaktadır. Çünkü armut vücut tipine farklı, kum saati vücut tipine ve diğer vücut tiplerine farklı modeller tercih edilmektedir.

Gelinlik tesettür model olacaksa uzun kollu, dikkat çeken tasarımlara sahip modeller ön plana çıkmaktadır.  Kapalı gelinlik modelleri arsında tüm vücut tipine uygun modeller vardır. Yeni sezon 2024 tesettür Gelinlik Modelleri incelemesine hazır mısınız? İşte en güzel tesettürlü gelinlikler…

Tesettür Gelinlik Modelleri ve 2024 Fiyatları

Özellikle kapalı prenses gelinlik, kabarık tesettürlü gelinlik modelleri, tesettür kuyruklu gelinlik modelleri öne çıkmaktadır. Ayırca kapalı renkli gelinlik modelleri, dantelli kapalı gelinlik modelleri, 3 boyutlu tesettür gelinlik modelleri kullanılmaktadır.

 Tesettürlü gelinlik modelleri nelerdir

Tesettürlü gelinlik modelleri nelerdir

Tesettürlü gelinlik modelleri arasında birbirinden farklı modelde modern ve şık gelinlikleri görmek mümkündür. Daha önceki yıllarda kapalı bayanlar için kalıplaşmış standart gelinlikler kullanılırdı. Oysaki günümüzde en az açık gelinlikler kadar bol seçenekler sunulmaktadır.

Tesettür gelinlik modelleri zengin seçeneğinin olması gelin adaylarının seçim yapma konusunda zorlamaktadır. Bu konuda sizlere destek olmak için hazırladığımız yazımızı sonuna kadar incelemenizde yarar var:)

Tesettürlü gelinlik modelleri nelerdir ? Ömür boyu akıllardan çıkmayan muhteşem bir düğün için gelinlik en önemli etkendir. Tesettur gelinlik modelleri, kapali gelinlikler seçilirken dikkat çeken detay  vücut tipine uygun model seçimidir.

Kapalı dantelli tesettür gelinlik

Doğu gelinlik seçimi için 3 boyutlu tesettür gelinlik modelinden-sade tesettür gelinlik modeline kadar tüm seçeneklere birlikte göz atalım.

Kapalı Gelinlikler arasında neler var? Model seçeneğinin sonsuzluğunu görmek mümkün. Aşağıda en çok tercih edilen en güzel gelinlik modelleri kapalı koleksiyonlarını veriyoruz.

  • Çiçekli tesettür gelinlik
  • A kesim tesettürlü gelinlik modelleri
  • Kabarık prenses model tesettür gelinlik
  • 3 boyutlu tesettür gelinlik
  • Drapeli tesettür gelinlik
  • Kuyruklu gelinlik modelleri
  • Tesettür gelinlik prenses modelleri
  • Tesettür kuyruklu gelinlik modelleri
  • Türbanlı prenses gelinlik modelleri
  • Tesettürlü taşlı gelinlik modelleri
  • Kabarık tesettürlü gelinlik modelleri
  • Dantelli kapalı gelinlik modelleri
  • Lüks taşlı dantelli tesettür gelinlik modellerini inceleyerek moda rüzgarının hangi yönde estiğine birlikte şahit olalım.

Tesettürlü gelinlik seçilirken dikkat edilecek en önemli nokta vücut yapısına, mekana göre tercihlerde bulunmaktadır. Ancak yüz şekline göre gelin başı türban modeli yaptırmak da en önemli detaydır.

  • prenses gelinlik modelleri ve fiyatları

Tesettür Gelinlik Prenses Modelleri

Tesettür prenses gelinlik modelleri hemen hemen tüm sezonlarda tercihlerde ilk sıralarda yer almaktadır.  İçinde kendinizi kusursuz hissedeceğiniz zarif tesettür gelinlik arıyorsanız prenses model tesettür gelinlik modellerini incelemelisiniz.

Tesettür gelinlik prenses modeli basen bölgesini kamufle ederken mükemmel şıklığı da beraberinde getirmektedir. Özellikle armut vücut tipine sahip olanlar incelemelidir.

Prenses gelinlik modelleri tesettürlü seçenekleri hangi mekanlarda giyilir?

Otel, tarihi mekan, kabul salonları ve kulüplerde yapılan düğünler için en uygun gelinlik modelleri arasında yer almaktadır.

prenses gelinlik modelleri ve fiyatları-yarı kabarık gelinlik modelleri

2024 prenses gelinlik modelleri ve fiyatları-yarı kabarık gelinlik modelleri

Prenses tesettür gelinlik fiyatları her bütçeye hitap eden seçeneklere sahiptir. Prenses gelinlik modelleri ve fiyatları 6000 tl den başlayarak yukarı doğru çıkmaktadır.

Gelinlik fiyatı belirleyicisi olarak gelinlikte kullanılan malzemeler ve işçiliktir. En doğru prenses gelinlik modelleri ve fiyatları bilgisini bire bir bölgenizden almalısınız.

3 boyutlu çiçekli prenses tesettür gelinlik

A Kesim Tesettür Gelinlik

Tesettür gelinlik a kesim modeller kimlere yakışır? Kilolu, zayıf, uzun, kısa, armut vücut tipi, kum saati vücut tipi ve elma vücut tipi kullanmaktadır. Yani hemen hemen tüm vücut ölçüleri için A kesim gelinlik modeli tesettür tarzı mutlaka vardır. 2024 A kesim tesettür gelinlik modelleri için dantel işlemelerine ağırlık verilmiştir.

Okurlarımız buna da baktı ⇒ Gelin Duvağı Modelleri (yeni çıkan)

İç ve dış mekan düğünlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz A kesim, kabarık tesettür gelinlik modellerini de incelemelisiniz.

A kesim tesettür gelinlik-en güzel gelinlik modelleri

En güzel A kesim tesettür gelinlikler yeni sezonda da birçok farklı gelinlik modeli içinden sıyrılarak zirveye çıkmıştır. Eski ve yeni sezon A kesim tesettür gelinlik modeli tüm markalarda bulabilirsiniz. SetriNur tesettür gelinlik, sefamerve tesettür gelinlik, Modanisa tesettür gelinlik, aysira tesettür gelinlikleri de inceleyebilirsiniz. Aslında marka olmayan tasarımcıların da kusursuz modeller üretmektedir.

Kabarık Prenses Model Tesettür Gelinlik

Kabarık tesettürlü gelinlik modelleri; Yani kapalı gelinlik modelleri arasında farklı tasarımlara sahip kabarık gelinlikler vardır. Tesettür gelinlik moda evleri için en gözde model olan kabarık tesettür gelinlik modelleri öne çıkmaktadır. Kabarık prenses gelinliklerin basen ve bel bölgesi kusurlarını kapattığını unutmayın! Özellikle basenli iseniz, düşünün deriz:)

Kabarık gelinliklerde kısa ve uzun boylular için farklı tasarımları mevcuttur. Aslında kabarık prenses gelinlik modelleri içinde yuvarlak, uzun kuyruklu, yoğun tüllü, dantelli kabarık prenses tesettür gelinlik modeli bulabilirsiniz. Böylece tüm vücut tipi için düşünebilirsiniz.

Kısa boylular yarı kabarık tesettürlü gelinlik modeli tercih etmelidir. Uzun boylular ise tam kabarık tesettürlü gelinlik modelleri ve hafif kabarık gelinlikler seçebilirler.

3 Boyutlu Tesettür Gelinlik

Görkemli bir gelinlik modeli arıyorsanız kesinlikle 3 boyutlu tesettür gelinlik modeli öneriyoruz. Kapalı tesettür gelinlik modeli arasında zirvede olan 3 boyutlu kapalı gelinlik modelleri çok tercih edilmektedir.

gelinlik modeli-kapalı gelinlikler

gelinlik modeli-kapalı gelinlikler

Peki; 3 boyutlu gelinlik modeli özellikleri neler?

  • Türbanından etek uçlarına kadar 3 boyutlu kumaş dokusu
  • Çiçek desenleri
  • Abartılı motifler
  • Parlak taşlar
  • Ya da incecik desenlerin itina ile kumaşa işlenmesi ile 3 boyutlu gelinlik modelleri ortaya çıkıyor.

 3 boyutlu tesettür gelinlik seçerken;

  • Kumaş dokusuna
  • Vücut tipinizle uyumuna
  • Kesimine dikkat etmenizi öneririz. Ancak bu şekilde görkemli gelinlik modelleri arasından seçim yapmış olursunuz.

3 boyutlu gelinlik fiyatları çok makul rakamlardan oluşmamaktadır. Kullanılan taşlar, kumaş, işçilik, lüks malzeme, el işçiliği ve tasarım gelinlik fiyatını etkilemektedir. 20000 TL den başlayan fiyatlar katlayarak yukarılara doğru çıkmaktadır. Yani ne kadar ihtişam, o kadar para:)

Drapeli tesettür gelinlik-kapalı gelinlik

Kuyruklu Tesettür Gelinlik

Tesettür kuyruklu gelinlik modelleri; Çocukluğundan beri kuyruklu gelinlik modeli hayali kuran gelin adayları için zarafetin simgesidir. Yeni kuyruklu tesettür gelinlik modeli 2024 sezonu modellerini mutlaka incelemelisiniz.

kuyruklu tesettür gelinlik

Kuyruklu gelinlikler, özellikle merdivenli düğün salonu düğünleri için salona giriş sahnesinin ihtişamıdır.

Uzun boylu gelin adaylarında olağan üstü olan kuyruklu gelinlikler, kısa boylu gelinlerde basık göstereceği için biraz riskli bir tercih olabilir. Bu nedenle özellikle kuyruklu gelinlik seçerken dikkatli olmalısınız.

Geçmişte görkemli kraliyet düğünlerinin olmazsa olmazı kuyruklu gelinlikler günümüzde kolay ulaşılabilir hale gelmiştir. Otel konseptli düğünlerde daha rahat kullanabileceğiniz kuyruklu gelinlik fiyatları ise 20000 TL den başlamaktadır. Gelinlik fiyatları bölgeden bölgeye değişiklik göstermektedir.

Dantelli Tesettür Gelinlik

Dantelli kapalı gelinlik modelleri; Tesettür gelinlik modelleri arasında ilk incelenen modellerden biri de dantelli tesettür gelinlik modelidir. Yeni sezon dantelli türbanlı gelinlik modellerinde dantel zarafeti modern tasarımlarla birleştirilmiştir. Böylece çok daha zarif ve mükemmel modeller ortaya çıkarılmıştır.

Zarafetin simgesi dantelli tesettür gelinlik modelleri fiyatları dantelin kalitesine, yoğunluğuna ve işçiliğe göre değişmektedir.Aslında gelinliğin sezonu da fiyatlarda etkendir. Yani bir önceki sezonun gelinliği daha ucuza alınmaktadır.

3 boyutlu tesettür gelinlik

Mesela;  Fransız dantel kullanılan tesettür gelinlik modelleri kalitesi ve farklılığı nedeni ile biraz daha pahalıdır.

En güzel gelinlik modelleri tesettür koleksiyonları bu kadarla sınırlı değil tabi ki.

  • Balık model tesettür gelinlik
  • Modern tesettür gelinlik
  • Sade tesettür gelinlik
  • Pelerinli tesettür gelinlik
  • Şifon tesettür gelinlik
  • Lüks tesettür gelinlik modelleri de siz gelin adaylarının incelemesini bekliyor.
en moda tesettürlü gelinlik modelleri

en moda tesettürlü gelinlik modelleri

  • Tesettürlü gelinlik modelleri arasında en çok karşılaşılan detaylar; dantel, tül ve boncuk işlemedir.
  • Bunun yanında Fransız dantellerinin kullanımı, bu sezonun tarz gelinlik modelleri içerisindedir.
  • Yeni sezon tesettür gelinlik modelleri arasında dantel ve taş işlemeler ağırlıklı olarak görülmektedir.
tesettürlü gelinlik modelleri

tesettürlü gelinlik modelleri

Sade Gelinlik Modelleri Tesettür

Çok fazla abartıyı sevmeyen gelin adayları için sade tesettür gelinlik modelleri de yer almaktadır. Çünkü sade gelinliklerin zarafeti daha başka olmaktadır.

Sade tesettür gelinlikleri, orijinal kesimleri ve kumaş kalitesi ile oldukça şık modeller olarak tasarlanmıştır. İşlemesinden türban modeline kadar sade zarafet sunan gelinlikleri incelemenizi öneriyoruz.

Kapalı Gelinlik Renkleri

Kapalı gelinlik modelleri arasında en çok tercih edilen renk tabi ki de beyazdır. Bunun yanı sıra kırık beyaz gelinlikler de bu sezonda oldukça fazla kullanılmaktadır.

Trend tesettürlü gelinlik modelleri renkleri nelerdir? Kırık beyaz ve beyaz rengin yanı sıra ekru ve tozpembe gibi kapalı renkli gelinlik modelleri de bulunmaktadır.

gelinlik modelleri kapalı

gelinlik modelleri kapalı

  • Tesettür gelinlerin diğer gelinlere oranla seçim yapma şansı daha zordur. Çünkü türbanlı gelinlik modellerinin birçok ayrıntısı olmaktadır. Çünkü eşarbı, takıları ve buna benzer birçok özelliği vardır.
  • Tesettür gelinliğin altına ne giyilir? Gelinlik ayakkabı seçimi de oldukça önemlidir. Ayakkabı seçimlerinde, şıklığı ve rahatlığı düşünerek ayakkabı almanız gerekir.

kapalı gelinlik

Tesettürlü Gelinlik Modelleri Ve Fiyatları

Kapalı gelinlik modelleri ve fiyatları yeni sezon ürünlerinde biraz cep yakacak gibi durmaktadır. Online gelinlik satış mağazalarındaki indirimleri takip ederek ucuz tesettür gelinlik bulabilirsiniz. Böylece daha ucuza gelinlik bulabilirsiniz. Çünkü online mağaza indirimleri bunu kolaylaştırmaktadır. Ancak Denemeden alınan gelinlik tesettür modelleri her zaman risklidir. çünkü Vücut tipi veya beden ölçüleri eşleşmeyebilir.  Online gelinlik almanın risklerini de düşünmelisiniz.

Türbanlı gelinlik fiyatları herkesi memnun edecek fiyat seçeneklerine mevcuttur. Aslında en doğru ve güncel bilgiyi bölgenizdeki gelinlik mağazalarından alabilirsiniz.

Aşağıdaki resim galerisinde yeni sezon tesettürlü gelinlik resimleri paylaşıyoruz. Daha fazla detay için gelinlik modelleri türbanlı resim galerisini inceleyebilirsiniz.

Resim Galerisi: Kapalı Gelinlik Fiyatları

 

Bir önceki makalemiz olan Yeni Çıkan Kabarık Nişanlık Modelleri başlıklı yazımızda Nişanlık Modelleri hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu