Nikah Şekeri Modelleri 2024

Nikah Şekeri Modelleri 2024

Nikah Şekeri Modelleri 2024 için birçok seçenek mevcuttur. Uygun fiyatlarda da bulabileceğiniz nikah şeker modellerini evde kendiniz de yapabilirsiniz. Böylece daha ucuz nikah şekeri sahibi olursunuz. Evde nikah şekeri için kullanılan materyal temini yeterli olacaktır.

En  trend nikah şekeri modelleri ve nikah şekerlerinizi nasıl seçebileceğiniz hakkında bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz.

Nikah Şekeri Modelleri (bu senenin)

Nikah Şekeri Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz

Aslında istediğiniz şekilde, renkte ve boyutta nikah şekeri yaptırabilirsiniz. En özel gün için yapılan nikah şeker, paketlemeden sunuma kadar özen istemektedir. Bu nedenle özenli ve dikkatli seçimler yapmalısınız.

Nikah şekeri  2024

Nikah şekerleri anlam bakımından çok önemlidir. Bu nedenle düğün gününüzün temasını ve heyecanınızı anlatacak nikah şekerleri seçmeniz gerekir.

Sizi ve eşinizi yansıtan nikah şekeri herkesin hoşuna gidecektir. Uzun yıllar boyunca saklanacağı düşünülürse kalıcı olabilecek bir nikah şekerleri seçmeniz önemli hususlar arasındadır.

Evde yapılabilecek nikah şekeri modelleri 2024 ile el emeğinizi vermeniz gurur verici olacaktır.

Evde Nikah Şekeri Yapımı

Öncelikle nasıl nikah şekeri yapacağınıza karar vermelisiniz. Ahşap mumluk, cam nikah şekeri, objeli nikah şekeri ve benzeri sayısız seçenek vardır. Nikah şekeri kutusu ise son dönemlerde en çok kullanılan malzemedir. Kutuyu evde renkli kartonlardan kendiniz yapabileceğiniz gibi katlamaya hazır halde de alabilirsiniz.

Nikah şekeri seçenekleri arasından en kolay nikah şekeri yapımı da vardır en zoru da. Tülden ve farklı malzemelerden yararlanarak kendi nikah şekerinizi yapabilirsiniz.

Nikah şekeri yapımında bon bon şekeri, badem şekeri kullanabileceğiniz gibi, boncuk, çiçek ve tohum da kullanabilirsiniz. Yani nikah şekeri yapımı malzemeleri zevkinize göre olmalıdır.

Nikah şekeri paketleme işleminde de zevkinizi yansıtacak tasarımlar kullanabilirsiniz.

Değişik Nikah Şekeri Modelleri

Herkesle aynı nikah şekeri kullanmak istemiyorsanız kendiniz de yaratıcı olmalı ve değişik nikah şekerleri tasarlamalısınız.

el yapımı nikah şekeri modelleri

İncili nikah şekeri, ahşap nikah şekeri modelleri, nazar boncuklu nikah şekeri modelleri, mumlu nikah şekeri modelleri bunlardan bazılarıdır. Ayrıca biblo nikah şekeri modelleri, tarz nikah şekeri arasından en değişik nikah şekerleri olarak karşımıza çıkmaktadır.

En Trend Nikah Şekerleri

Her şeyin olduğu gibi nikah şekerlerinin de modası her yıl değişiyor. 2024’ün nikah şekeri modelleri şu şekildedir.

Özgürlüğü seven ve farklılık isteyen eşlerin tercihleri arasında bisiklet figürlü nikah şekerleri de bulunuyor.

Biraz daha ev sıcaklığı isteyen eşler için ise reçel kavanozu tarzında nikah şekerleri önerilmektedir.

Nazar boncuklu nikah şekeri modelleri

Şu sıralar nikah şekerleri bir kenara atılmasın diye nikah şekeri magnet yaptırılmaktadır. Çeşitleri ve seçenekleri sayısızdır. Örneğin kuş kafesi şeklinde bir nikah şekeri, buz dolabı üzerinde çok güzel duracaktır.

Otantik nikah şekeri için otantik bir kese veya porselen bir kutu ile sunulan nikah şekerleri ise hem asil hem de şık bir tercih olacaktır.

Yazı çağrıştıran ve deniz kokusunu hissettiren deniz kabukları nikah şekeri de ilginizi çekebilir. Klasik arabalara sempatiniz varsa vosvos nikah şekeri sizin için doğru tercih olacaktır. Bir yastıkta kocamak istiyorsanız ise yastıklı nikah şekeri doğru tercih olacaktır.

Nikah Şekeri Fiyatları

Aslında seçenek çok olduğu için fiyatlarda farklıdır. Yani ucuz nikah şekeri yanında oldukça pahalı nikah şekeri de bulabilirsiniz.

Nikah şekeri fiyatı kullanılan malzemeye ve kaliteye göre değişmektedir. Örneğin, cam nikah şeker diğerlerine göre daha pahalıdır. Yani bütçenize göre bir seçeneği mutlaka bulabilirsiniz.

Resim Galerisi:  Nikah Şeker

Bir önceki makalemiz olan Evde Gelin Çiçeği Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızda Gelin Çiçeği Modelleri ve gelin el çiçeği hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu