Yeni Sezon Abiyeler | 2024 Abiye Modelleri

16.01.2024
4.191
Yeni Sezon Abiyeler | 2024 Abiye Modelleri

Yeni Sezon abiyeler mükemmel diyebileceğimiz tasarımları ile öne çıkmaktadır. Yeni model abiye kıyafetleri arasında kilolular için abiye, zayıflar için abiye seçenekleri de vardır. Ek olarak uzun boylular için abiye, kısa boylular için abiye gibi seçenekler de sunulmaktadır. Yeni sezon abiye elbise modelleri arasından seçimler yaparken abiye rengi ve tarzı dikkate alınmalıdır. Tabi abiye elbise fiyatı da muadilleri çerçevesinde değerlendirilmelidir.

Aslında abiye seçerken abiye boyu da vücut tipi doğrultusunda seçilmelidir. Böylece daha şık ve stil sahibi abiye kombini yapabilirsiniz.  ve kısalığa yani beden tipine göre abiye seçimi yapmalısınız.

Yeni trend abiyeler, arasında en çok tercih edilen renk olarak ise siyah abiye şeklindedir.

Yeni Sezon Abiyeler

2024 abiye modelleri, farklı renk ve tasarımları ile dikkatleri çekerken, öne çıkan abiye renkleri de belli oldu. Yeni sezon abiye renkleri, modelleri gibi gören herkesi büyülüyor. Özellikle mor abiye, zümrüt yeşili abiye, petrol yeşili, saks mavisi, bordo abiye öne çıkmaktadır. Ayrıca beyaz, lacivert, yeşil, gri, dore gibi renkler öne çıkmaktadır.

Ek olarak 2024 abiye elbise modelleri, haki, taba, mor, fuşya, lacivert abiye olarak öne çıkmaktadır. Gümüş abiye ve ekru abiye renkleri de bu yılın favorileri arasındadır. Ten rengine göre soft veya keskin renkler arasından seçimler yapabilirsiniz.

Özellikle toz pembe abiye, uçuk mavi abiye, gri abiye yeni moda abiyeler ve düğün elbiseleri renkleridir.

Yeni moda abiye elbise modelleri

Yeni moda abiye elbise modelleri-abiye elbise yeni sezon

İddiayı sevenlerin bu yıl da vazgeçilmezleri arasında kırmızı ve uzun olan balık abiye modellerini de göreceksiniz. Çünkü bu tasarımlar hem şıklık, hem de rahatlık sunmaktadır.

Yeni abiyeler arasında bacak dekolteli payetli abiyeler, kolsuz abiyeler, aksesuarlı abiyeler, güpürlü abiyeler de vardır. Ek olarak simli abiyeler, taşlı abiyeler, ip askılı abiyeler de karşımıza çıkmaktadır. Bu modeller en çok tercih edilen bu yılın abiye modelleri arasında yer almaktadır.

En yeni abiye modelleri saten abiye, şifon abiye, tül abiye, dalya abiye kumaşları ile öne çıkmaktadır. Öyleyse bu kumaşları mevsim şartları doğrultusunda kullanabilirsiniz.

Önü kısa arkası uzun abiye modelleri de abiye elbise olarak kullanılmaktadır. Ayrıca derin yırtmaçlı abiyeler ve uzun abiye modellerini de yeni tasarım abiyeler olarak göreceksiniz.

Trend abiye modelleri arasında düz ve uzun tasarım modeller yanında ayrıca renkli desenler ve düz renk kullanılmıştır. Abiye modellerinde özellikle kabarık model abiye tasarımlarını nişan ve kına gecelerinde daha çok tercih edildiğini görüyoruz.

Yeni sezon abiye elbiseler

Yeni Abiyeler Ve Fiyatları

En trend abiye modelleri olarak 14 yaş abiye modellerinden 40 yaş üstü abiye modellerine kadar pek çok seçenek vardır. Ayrıca tesettür abiye modelleri de sınırsız renk ve model seçeneği ile stil sahibi kombinler sunmaktadır.

Bu yıl da davet, organizasyon ve düğünlerde en şık abiye modelleri olarak yukarıda bahsettiğimiz bu tarz modelleri göreceğiz. Özellikle askılı, hafif kabarık abiyelerin en yeni abiye modelleri  olarak daha da öne çıktığını görüyoruz.

Ayrıca dar kesimli ve vücudu saran abiye modelleri yanında bol abiye modellerini de görüyoruz.

Yeni model abiyeler ve fiyatları kumaş kalitesine, işçiliğe ve markaya göre değişiklik göstermektedir. Aslında her kesime, tarza ve bütçeye göre abiye modelleri bulunmaktadır. Özellikle yeni model abiye elbiseleri fiyatları 2000 TL-20000 TL arasında değişmektedir. Ancak bu fiyatlar malzeme ve kumaş kalitesine göre değişmektedir.

Yeni sezon abiye renkleriYeni sezon abiye renkleri

Yeni sezon abiye renkleri-yeni sezon abiyeler

Abiye modelleri Genç

Yeni sezon abiye modelleri tasarımlarında özellikle transparan ve straplez modellerin azaldığını gözlemliyoruz. Böylece daha sade ve doğal tasarımlar öne çıkmaktadır.

Balık kesim abiye modelleri ve tek kol abiye modelleri, dalya abiye, tesettür abiye seçenekler arasındadır. Ayrıca işlemeli, hayal tüllü abiye ile çift askılı modeller bu yılın trendleri arasında görünmektedir.

Tesettür abiye yeni sezon

Yeni Sezon Tesettür Abiye

Yeni sezon abiyeler tesettür alanında da mükemmel tasarımlar ile karşımıza çıkmaktadır. Özellikle düğünlük tesettür abiye modelleri en büyüleyici tasarımları ile dikkat çekmektedir.

Okurlarımız buna da baktı ⇒ Abiye Modelleri Tesettür 2024-2025 Seçenekleri

En yeni tesettür abiye elbiseler uzun kollu, simli, payetli, taş işlemeli ve güpürlü detaylara sahip.  Tesettür yeni sezon abiye elbiseler arasında kabarık abiye, a kesim abiye kusursuz görünümün adresidir. Ayrıca hafif kabarık abiye ve düz abiyeler de özellikle kır düğünlerinde öne çıkmaktadır.

Aşağıdaki resim galerisinde yer alan yeni sezon abiyeler görsellerini inceleyebilirsiniz. Böylece her alanda ve her tarzda stil sahibi kombinler yapabilirsiniz.

Resim Galerisi: Yeni Abiyeler

Bir önceki makalemiz olan Genç Spor Elbise Modelleri | 32 Stil başlıklı yazımızda Spor Elbise Kombinleri, spor elbise modelleri ve spor elbiseler hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu