Sonbahar Damatlık Modelleri Ve Fiyatları

21.10.2020
2.544
Sonbahar Damatlık Modelleri Ve Fiyatları

Sonbahar Damatlık Modelleri Ve Fiyatları yaz mevsimlerinde düğünler daha çok olsa da sonbahar kış ayları içinde yapılan düğünlerde oldukça fazladır.

Düğünlerde gelinler daha telaşlı ve ön planda olsalar da damat adayları da şık bir damatlık modeli ile düğününde göz kamaştırıcı olmak ister.

Damatlıktan damatlık ayakkabı modeline kadar bir bütün oluşturan damat adayları doğru damatlık kombin seçimleri ile kombin oluşturduktan sonra muhteşem bir görünüm elde edebilirler.

2021 Sonbahar ve kış damatlık modelleri arasında oldukça şık modeller bulunmakta ve damatlar bu modeller içinde harika bir görünüme sahip olmaktadır.

Sonbahar Damatlık Modelleri Ve Fiyatları

Son moda damatlık; Damat adayları için en büyük öneri kesinlikle tarzlarının dışına çıkmamaları gerektiğidir.

Bir damat adayı kendi tarzı dışında bir damatlık giydiğinde kesinlikle kendini rahat hissedemez.

Sonbahar damatlık modelleri

Son moda damatlık-Sonbahar -damatlık modelleri nasıl seçilir 

Sonbahar kış damatlık modelleri 2021 arasında en çok önerilen ve tercih edilen model smokindir.

Hiç şüphesiz ki bir sonbahar damadına çok yakışacak olan smokinin hava soğuk ise yeleğinden de faydalanılması daha rahat bir kullanım imkanı sunar.

Son zamanlarda smokin yelekleri artık astarsız bir şekilde tasarlanmakta olduğundan ceketin düğmeleri açıldığında yelek de şık bir görüntü sergiler. Bu nedenle yelekli damatlık modelleri dört mevsim kullanılan damatlık modeli olarak karşımıza çıkmaktadır.

Smokin ceketinin yanı sıra bonjur, frak, jaketatay ve redingot da kullanmak mümkündür.

Tüm şıklığı ile damatlara harika bir görünüm kavuşturan smokin altına ayakkabı olarak rugan bir ayakkabı ve ipek çorapla tamamlamak çok daha şık bir görünüm elde edilmesini sağlayacaktır.

Ayrıca smokin papyonu da kesinlikle ihmal edilmemelidir.

Papyonun yanı sıra iğnesi ile tutturulan kravat da kullanılabilmektedir.

Ekose Damatlık Modelleri

Piti kareli gömlekler yüzyıllardır modasını korumakta olup, sonbahar ve kış aylarındaki bir damat adayının oldukça şık bir görünüm elde etmesine yardımcı olacak gömlek modellerinden bir tanesidir.

Gömleğin uygun bir ceket ya da yelek ve uygun bir kravat ile tamamlanmasıyla harika bir görüntü oluşturmak mümkündür.

2021 sonbahar kış damatlık modelleri arasından tercih smokinin ise harika bir kırmızı ve kareli gömlek sayesinde tarzını değiştirmek mümkündür.

Sonbahar ve kış damatlık modelleri nelerdir

Sonbahar ve kış damatlık modelleri nelerdir

Tabi siyah renkli bir papyon kullanımı da ihmal edilmemelidir.

Bunun yanı sıra pastel tonlarda ekose gömlek ve açık tonlardaki bir pantolon ile muhteşem bir papyon sayesinde de sonbahar ve kış aylarına uyum sağlanan şık damatlık kombini yapılmış. Olunur.

Sonbahar Damatlık Modelleri Ve Renkleri

Son moda damatlık modelleri; Sonbahar damatlık renkleri olarak siyah, lacivert ve füme kullanılabilir. Ancak farklı renklerle tarz yapmak için kahve tonlarında damatlık takım elbise kullanabilirsiniz. Cesur kombinler yapmayı seviyorsanız krem, bej, gri, beyaz damatlık modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

Sonbahar damatlık içine gömlek modelleri olarak denim gömlekler en iyi seçenekler arasında yer almaktadır.

Kareli damatlık

Kareli damatlık

Kareli Damatlık Modelleri

Klasik damatlık modellerinden sıkıldıysanız ve değişiklik arıyorsanız size son moda damatlıklar arasında yer alan kareli damatlık modelleri öneriyoruz.

Vintage bir görünün için kareli damatlık modelleri arasından seçimler yapabilirsiniz. Son dönemlerde sıklıkla kullanılan kareli damatlıklar ile tüm dikkatler sizde olacaktır.

Son moda damatlık modellerini inceleyerek son trendlerden derlediğimiz resim galerisini inceleyerek daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Resim Galerisi: Sonbahar Damatlık Takım Elbise Yelekli Ve Yeleksiz modeller

 

Bir önceki makalemiz olan Patlayan Duvak Modelleri Ve Fiyatları başlıklı yazımızda Patlayan Duvak Modelleri Ve Fiyatları hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu