2024 Kış Modası Renkleri ve Kombinleri

29.12.2023
3.058
2024 Kış Modası Renkleri ve Kombinleri

2024 Kış Modası renkleri ve modelleri konulu yazımızda bu senenin kış modası renklerinden bahsedeceğiz. Bu kış hangi renkler moda? Yeni sezon trendleri detaylarında bu kış hangi renkler moda sorusu öne çıkmaktadır. Kış modasi havaların soğuk olmasına rağmen sıcacık kombinler sunmaktadır. Kış modası renkleri ile hem tarz ve dikkat çekici kombinler yapacak, hem de kolay kombin imkanı bulacaksınız.  Bu kışın moda renkleri ile kombinlere yön vermeniz halinde hayranlık uyandıracak bir şıklık yakalayacaksınız.

Londra ve New York da bulunan moda devlerinde yeni sezon kış renkleri geniş bir yelpazeye dağılmış bulunuyor. Bu renkler dolaplarınızı de tıpkı yaz ayları gibi daha cıvıl cıvıl hale getirecektir. Kış renkleri nelerdir? İşte detaylar…

2024 Kış Modası Renkleri Nelerdir?

2024 kış modası çerçevesinde canlı renkler yanında pastel renkleri de görüyoruz. Özellikle turuncu kırmızısı, zeytin ve zümrrüt yeşilini kombinlerde sıkça göreceğiz. Önceki kış rengi  (cranberry) kızılcık kırmızısı, (merlot) kahverengiye çalan koyu kırmızı, (crabapple) yaban elması rengiydi. Ayrıca şeftali rengi, orange, (hazel) açık kahverengiye benzeyen açık kiremit rengi, yeşil zeytin rengi de vardı.

2024 moda kış renkleri

2024 moda kış renkleri

Bu renklerin birçoğu 2024 döneminde de kullanılmaya devam edecek. Ek olarak zeytin ve zeytinyağı yeşili, açık ve koyu ekru renkleri de kullanılacak. Ek olarak kara dut rengi, keskin kırmızı, toprak renkleri de öne çıkıyor. Ayrıca kış modası erkek ve kadın renklerinde soft mavi tonları da kartelada yer almaktadır.

Geçtiğimiz sezon moda kış renkleri, siyah, lacivert, kahverengi demekti. Ancak bu kış hangi renkler moda sorusu  çerçevesinde bu renklerin yanında turuncu kırmızısı, hardal, zümrüt yeşili de öne çıkmaktadır.

2024 Sonbahar kış modası renkler arasında parlak mavi, lila tonları, koyu mor tonlarını da görüyoruz. Devamında ise bütün asilliği ve ağırlığı ile bordo, kara dut rengi de zirveyi zorluyor.

Kışın dikkat çeken ve tasarımlarda yer verilen bir diğer canlı rengi ise kış modasında hemen hemen here sezon kendisine yer bulan kırmızıdır. Bu sezonda da turuncu kırmızısı öne çıkmaktadır.

kış renkleri

Yazdan kalan ve akımı devam eden renkler ise kobalt mavisi ve zümrüt yeşilidir. Abartıyı sevmeyen sade renk tutkunları için kış modası renkleri ise mavi, lavanta rengi, vanilya rengi de kullanabilir. Kış mevsiminin en soft ve trend rengi ise pudra ve ekru rengi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kış Modası-Yeni Sezon Trendleri

Nötr renkler, camel rengi, çikolata, karamel renklerine yakın açık ve koyu gri tonları da vardır.

Kış renkleri nelerdir? Altın çilek rengi de öne çıkmaktadır. Açık hardal rengi yerine altın çilek rengini rahatlıkla koyabilirsiniz.

Okurlarımız buna da baktı > Tesettür Kış Kombinleri 2024 Seçenekleri

Pembe ile açık kahve tonlarının karışımı ile ortaya çıkan bu renk oldukça da sevilmiş gibi. Orman paleti rengi ise erkek kış modası , kadın kış modası ve tesettür giyim kış modası çerçevesinde kullanılmaktadır.

Özellikle altın çilek rengi kombinlerde yeşil tonlarına yer verilmiş. Bütün bu renklerin dışında popüler olan bir diğer renk ise ladin rengi olarak öne çıkıyor. Hemen hemen herkese yakışan bu rengi bu kış kombinlerinizde mutlaka kullanmalısınız.

Yeni sezon Moda Trendleri-Bu Yıl Moda Renkler

2024 moda trendleri; Her yıl farklı renk kombinleri ve tasarımlar öne çıkarken, moda takipçileri de modanın hızına yetişmekte zorlanmaktadır.

Kış trend renkleri-bu yıl hangi renk moda olacak?

Siyah tutkunlarına iyi bir haberim var. Çünkü 2024 kış renkleri arasında siyah yine ilk sıralarda gibi durmaktadır:) Ek olarak haki, pembe, sarı, kara dut rengi, kırmızı, yeşil, bordo, mavi renkler Öne çıkmaktadır. Yani orman paleti renklerine daha sık rastlayacağız. Ayrıca koyu renkler yanında neon renkler de yeni sezon trendleri arası da yer almaktadır.

Yeni Sezon Trendleri

Yeni sezon moda trendleri arasında yumuşak kazaklar, kadife ve deri parçalar ön sırada yerini almış. Ek olarak geniş kollu yün üstler, kürklü parçalar ve salaş kombinler oldukça popüler…

Bu senenin sonbahar kış renkleri-bu yılın moda rengi

Yeni sezonda salaş kış modası, rahat kullanımı ve şıklığı ile oversize üstlere de fazlasıyla rastlayacağız. Salaş bir görünüm sunarak marjinal bir hava estiren bu parçalara dolaplarınızda yer açabilirsiniz.

2024 ün Kış modası arasında en trend kombinler takım elbiseler diyebiliriz. Sokak kombinlerinde de yer bulan ikili takım ve üçlü takım elbiseler, özellikle ofis tarzını sevenlerin favorisidir.

kış trend renkleri ile yapılan kış kombinleri

Kadife kombin için kadife kıyafetler de spor ve klasik koleksiyonlarda kendisine yer bulmuştur. Kışın en trend ve sıcak parçalarından olacak kadife kombinleri sizde düşünebilirsiniz. Kadife dışında yıllardır bizimle olan puf montlar da yeni sezon kış trendleri arasına girmeyi başarmış.

Kürk detaylı kıyafetleri, yağmurluk tarzında tasarlanan plastik detaylı kombinleri de yeni sezonda bulabileceksiniz.

Püskül detaylarıyla camel ve tarçın renkli kıyafetler, bu yıl hangi renkler moda sorusunun cevabıdır.

Aşağıda bu senenin modası hangi renklerdir sorusunun cevabı olarak derlediğimiz görselleri inceleyebilirsiniz. 

Resim Galerisi: Bu Yılın Moda Rengi

 

 

 

 

 

Bir önceki makalemiz olan Kız Çocukları İçin Elbise Modelleri Nasıl Seçilir? başlıklı yazımızda Çocuklar için elbise modelleri ve Çocuklar İçin Elbise Modelleri Nasıl Seçilir hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu