Taşlı Abiye Modelleri Fiyatları Ve Renkleri

21.09.2020
6.616
Taşlı Abiye Modelleri Fiyatları Ve Renkleri

Taşlı Abiye Modelleri Fiyatları Ve Renkleri; Bir bayanı en çok ön plana çıkaran özelliği fiziksel özelliğidir. Bu nedenle bayanlar fiziklerine çok dikkat etmektedirler. Bayanların dış görünüşlerini en çok ön plana çıkarak kıyafetler ise hiç şüphesiz abiye elbiselerdir.

Her ne kadar günlük yaşamda tercih edilmese bile özel günlerin vazgeçilmez kıyafeti abiye elbiseler olmaktadır. Bayanlar doğası gereği abartıyı severler. Kalabalık ve görkemli bir ortamda bütün bayanlar adeta güzellik yarışına girerler.

Bu tür ortamlar için en uygun abiye ise taşlı abiyeler modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır. 2021-2022 taşlı abiye modelleri ise tanıtıldıktan sonra bayanları şıklık yarışına sokacak gibi bir izlenim oluşturmuştur.

Taşlı Abiye Modelleri Fiyatları Ve Renkleri

Sırt dekoltesinin ön plana çıkarıldığı sırt dekolteli taşlı abiyeler ise trend olan bir renk henüz belirlenmemiştir. Kişi ten rengi ile uyumlu renkler doğrultusunda taşlı parıltılı abiyeler seçebilir.

En moda taşlı abiye modelleri-taşlı abiye abiye modelleri

Taşlı abiye modelleri renkleri olarak en çok tercih edilen renkler siyah taşlı abiye modelleri, gri tasli abiye elbise modelleri, dore taşlı abiye abiye modelleri, pudra, krem rengi, beyaz ve kırmızı tasli abiye abiye gibi pek çok renkte kullanılmaktadır. 

Son Moda Taşlı Uzun Abiye Elbise 

Bayanların en çok tercih ettiği elbise modeli uzun abiye elbise modellerinden  yanadır. Bunun en basit nedeni ise dış görünüşü daha çok ön plana çıkarmaktadır.

Uzun abiye elbiselerin ise en büyük avantajı kısa boylu bayanları daha uzun gösterir.

Bu nedenle en çok tercih edilen modellerden biridir. Geçmişte bu tür elbiselerde genellikle dantel kullanılmaktaydı. Bu yüzden çok fazla taşlı modeller piyasaya sürülmüyordu. Oysaki günümüzde taşlı uzun abiye modelleri, parıltılı taşlı abiye olarak piyasaya sürülmüş ve bu haliyle bayanlara şaşalı ve zengin görünüm sunulmuştur.

Taşlı abiyeler en çok strablez ve balık model taşlı abiye elbiselerde kullanılmaktadır.

Dardan genişe doğru giden bu askısız elbise modeli, bayanların en çok tercih ettiği modeldir.

Gelinliklerin çoğunu da bu model oluşturmaktadır. Bu model bir elbise bayanların vücut hatlarını en iyi yansıtan model olarak görülmektedir. Çünkü bu model bir elbise kişinin vücut ölçülerine göre ayarlanmaktadır.

Gri Taşlı abiye elbise,Taslı Abiye 

Taşlı Kısa Abiye Elbise Rüzgarı

Taşlı abiye modelleri için en çok kısa abiye elbiseler ön planda tutulmaktadır. Kısa elbiselerde en çok transparan model denilen tül detaylı taşlı kısa abiye modeli kullanılmaktadır.

Bu tür elbiseler vücut bakımından fit bayanların tercihidir. Kilolu bayanlarda hoş bir görüntü sergilememektedir.

Bunun dışında elbisenin boyu ya da modeli konusunda ayrım yapmaksızın kullanılan tek ortak nokta elbiselerin hepsinde kalp yaka ve V yaka tasarımların kullanılmış olmasıdır. Belli bir renk trendi belirlenmemiştir.

Gri taslı abiye modelleri

Tüm renklerde taslı abiye bulmak mümkündür. Bu da esmere yakışan abiye modelleri, kumrala yakışan abiye modelleri ve sarışına yakışan abiye modellerinde çoklu renk seçeneği sunarak herkesi memnun etmiştir.

Bu sezon son moda abiye elbise renkleri olarak mavi taşlı kısa abiye, pembe taşlı kısa abiye, dore taşlı kısa abiye, gümüş rengi kısa taşlı abiye, üstü taşlı kısa abiye, gri taşlı abiye kısa modelleri, ön plana çıkarılan renkler arasındadır.

Her zamanki gibi pembe ve kırmızı tonlarından oluşturulmuş abiyeler de dikkat çekmektedir. Ancak renk seçimi tabi ki gidilen ortamlara ve ten renginize uyumlu olmalıdır.

Taşlı Abiye Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

Taşlı abiye modelleri ile gösterişli kombinler yapılmaktadır. Taşlı abiyede ki taşlar yoğun bir şekilde kullanılıyorsa ayakkabı seçiminizde yoğun taşların olmasına gerek yoktur.

Taşlı abiye altına nasıl ayakkabı olur

Taşlı abiye altına ayakkabı rengi seçerken abiye ile aynı renk tonlarında abiye seçilebileceği gibi kontrast renklerle de abiye ayakkabı kombinleri yapılabilir.

Taşlı abiyeye en çok yakışan ayakkabı modelleri ince topuk stiletto olarak karşımıza çıkmaktadır. kısa ve uzun abiyelerle giyilen bilekten bağlamalı sandaletler, bacak boyunu keserek daha kısa görünmenize neden olacağı için önerilmez.

Bu yazımızı okuyanlar bu içeriğe de baktı⇒  Resim Galerisi: Taşlı Abiye Modelleri 2021-2022

Bir önceki makalemiz olan Midi Etek Kombinleri | Midi Etekler Nasıl Kombinlenir? başlıklı yazımızda Midi Etek Kombinleri ve Midi Etekler Nasıl Kombinlenir hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Nadia dedi ki:

    Taşlı abiye modelleri çok guzel😍
    Her zaman kullanmaktan zevk aldığım abiye elbiseler diyebilirim.

    1. Emine dedi ki:

      Teşekkür ederim.Güncel moda haberleri trendleri için biz, takip etmeye devam edin.

Tarz Kadın Blogu