Okul Gezisi İçin Saç Modelleri

21.09.2022
1.008
Okul Gezisi İçin Saç Modelleri

Okul gezisi için saç modelleri başlıklı yazımızda orta, kısa ve uzun saçlar için güzel saç modelleri seçenekleri vereceğiz. Okulun gezisi için kısa saç modelleri ve uzun saç modelleri paylaşacağız.

Okul denilince akla kolay saç stilleri gelmektedir. Kolay ve pratik saç modelleri, okul yaşamı boyunca ve okulda düzenlenen aktivitelerde kullanılır. Çünkü eğitim sırasında saç modeli değil dersler düşünülmektedir. Bu nedenle basit ama güzel saç modelleri kullanılmaktadır.

Okul Gezisi İçin Saç Modelleri Nelerdir?

Kıvırcık saç modellerinden düz saç modellerine kadar tüm saç tiplerinde yeni okul gezisi saç stilleri öne çıkmaktadır. Kullandığınız saç modelinin arkadaşlarınızı kıskandıracak derecede olmasını ister misiniz? O halde detaylara birlikte bakalım?

Okul-gezisi-icin-sac-modelleri

Okul gezisi için saç modelleri

Hollanda Örgüsü

En çok kullanılan okul gezisi saçları arasında örgülü saç modelleri yer almaktadır. Hollanda saç örgüsü farklı şekillere sahiptir. Ters saç örgüsü olarak da bilinen Hollanda örgüsü ile saçlarınızı dilerseniz tek dilerseniz çift taraflı örebilirsiniz.

Hollanda saç örgü bitiminde uç kısımlarını kılçık örgü veya balık kuyruğu örgü ile bitirebilirsiniz.

Asla bozulmayan, sürekli bakımlı görünmenizi sağlayan Hollanda saç örgüsünü okul pikniği veya okul gezisinde mutlaka deneyin.

En trend ve en güzel okul gezisi uzun saç modelleri olarak Hollanda örgüsü düşünebilirsiniz.

Farklı fikirlere sahip olan saç örgüsünü yani Hollanda örgüsü, ikili Hollanda örgüsü şeklinde inceleyebilirsiniz.

Okul-Gezisi-Icin-Kivircik-Sac

Okul Gezisi İçin Kıvırcık Saç

Okul Gezisi İçin Kıvırcık Saç Modelleri

Dalgalı saçlar ve kıvırcık saçlar en çabasız ve kolay şekil alan saçlardır. Çabasız saç şıklığı için kıvırcık saçları yüksek topuz, dağınık topuz, at kuyruğu şeklinde kullanabilirsiniz.

Özellikle yüksek topuz ve yüksek at kuyruğu saç modelinde öne çıkan buklelerini sizi bakımlı ve güzel gösterecektir.

Okurlarımız buna da baktı ⇒ At Kuyruğu Modelleri Nasıl Yapılır Kimlere Yakışır?

Okul Gezisi İçin At Kuyruğu Yapımı

Okul gezisinin tüm hareketliliğine ve aktivite yoğunluğuna karşı koyacak saç modeli arıyorsanız at kuyruğu saç modeli düşünebilirsiniz. Oynanan sokak oyunları ve yüksek efor isteyen oyunlarda bile bozulmayan saç modeli olarak karşımıza at kuyruğu çıkmaktadır.

Okul-gezisi-icin-uzun-sac-modelleri

Okul gezisi için uzun saç modelleri

Bukleli at kuyruğu, maşalı at kuyruğu, örgülü at kuyruğu, basit at kuyruğu ve benzeri pek çok seçeneği vardır. Orta uzunlukta ve uzun saçlarda kullanabileceğiniz at kuyruğu yapımı için saçları dilediğiniz noktada ister sıkı ister gevşek bağlamanız yeterli olacaktır.

Okul Gezisi İçin Gevşek Balerin Topuzu

En zarif uzun saç stilleri arasından balerin topuzu yer almaktadır. Çünkü balerin topuzu sadece balerinler için değil güzel görünmek isteyen herkes için öne çıkmaktadır.

Okul gezisinde veya okul pikniğinde hem rahat olabilmek hem de güzel saç modeli yapabilmek önemlidir. İşte tam da bu noktada balerin topuzu düşünmelisiniz. Örgülü balerin topuzu, gevşek balerin topuzu veya sıkı balerin topuzu yaparak sana güzel görünebilirsiniz.

Okul-piknigi-icin-hangi-sac-modelleri-olur

Okul pikniği için hangi saç modelleri olur

Okul Gezisi İçin Kısa Saç

Kısa öğrenci saç modelleri rahat kullanımı ile okul gezilerinde de öne çıkmaktadır. Çok kısa saç modellerinde sadece aksesuar kullanılarak okul gezisine gidilir.

Okurlarımız buna da baktı ⇒ Okul İçin Kısa Saç Modelleri Nelerdir?

Ancak şekillendirilmesi gereken kısa saç modellerinde ise bölgesel örgü veya yarım topuz düşünülmelidir. Ayrıca taçlı saç modelleri veya tel tokalı saç modelleri de kısa okul gezisi saçları olarak karşımıza çıkmaktadır.

Okul-gezisi-icin-kisa-sac-modelleri

Okul gezisi için kısa saç modelleri

Aşağıdaki resim galerisinde en güzel okul gezisi saçları derlenmiştir. Görselleri inceleyerek daha fazla detaya sahip olabilirsiniz. Böylece okul gezisinde de saçlarınızdaki güzellikten ödün vermemiş olursunuz.

Resim Galerisi: Okul Gezisinde Kullanılan Saç Stilleri

Bir önceki makalemiz olan Alnı Dar Olanlar İçin Saç Modelleri | Kadın başlıklı yazımızda Alnı dar olanlar için saç modelleri hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu