Kına Gecesi Elbisesi 2023-2024 (abiye ve bindallı)

31.01.2023
6.077
Kına Gecesi Elbisesi 2023-2024 (abiye ve bindallı)

Kına gecesi elbisesi 2023-2024 sıklıkla tercih edilen modeller arasında işlemeli kınalık modelleri ilk sıradadır. Birbirinden farklı renkte modeller arasından seçimler yaparak kusursuz görünebilirsiniz. Kına öncesi kınada ne giyilir sorusu çerçevesinde en güzel kına elbise modelleri araştırılmaktadır. Gelin adayları için her türlü konseptlere uygun kıyafet seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalara değineceğiz. Ayrıca kına elbisesi çeşitleri arasından en güzelini seçmeniz için detaylar vereceğiz.

Özellikle sade kına elbiseleri, kadife kına elbisesi, kına gecesi için abiye ve kına için bindallı konularına değineceğiz. Böylece “kına gecesinde ne giysem” sorusu çerçevesinde stil sahibi kombinler yapabileceksiniz.

Kına Gecesi Elbisesi 2023-2024

Kına gecesi elbisesi nasıl olmalıdır? Kız evi için kınada ne giyilir? Erkek evi için kınada ne giyilmelidir sorularını cevabı titizlikle araştırılmaktadır. Çünkü her iki tarafta şık olmak ister. Hal böyle olunca kına gecesinde neler yapılır sorusunun cevaplarından önce kınada ne giyileceği merak edilir.

Okurlarımız buna da baktı ⇒ En Güzel Kına Gecesi Saçları

Özellikle kına abiyeleri çok seçeneklidir. Gelin kına gecesi kombini yapılırken her şeyden önce renk uyumunda ve aksesuar seçiminde uyum yakalanmalıdır. Böylece sayısız model arasından ten rengine uygun en güzel seçimi yapmış olunmaktadır.

Ayrıca ayakkabı ve kemer renkleri de uyumlu olmalıdır. Ek olarak kısa elbisesi tesettür kombinlerinde kına gecesi tesettür gelin başı renk ve model uyumu da yakalanmalıdır.

Pelerinli bindallı (kaftan) kına gecesi elbise modelleri

Gelinler kına abiyeleri veya kına elbisesi modelleri seçerken isteklerine doğrultusunda kına gecesi elbiseleri giymektedirler. Genellikle gecede 2 kına gecesi kıyafet giyilmektedir. Fakat sadece 1 kına kıyafeti abiye ile geceyi geçiren ya da 2’den fazla kına gecesi abiye kıyafet değiştirmeyi tercih edenlerde mevcuttur. Yani bu seçenek yöreye göre değişmektedir. Bu doğrultuda sayısız modele sahip olan seçenekler arasından doğru seçim yapılmalıdır.

Yeni sezonda kina gecesinde giyilecek elbise modellerinden ilki abiye sonrasında ise bindallıdır. Ayrıca sadece kınalık kıyafetleri bindallı kullananlar da vardır.

Özetleyecek olursak genel olarak bu şekilde tercihler yapıldığı gibi sadece bindallı ile geceyi geçirmeyi tercih edenlerde var. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli detay vücut yapısı ile uyumlu modeller tercih etmek olacaktır.

Özellikle yeni sezonun en güzel kına elbiseleri her yaşa, her tarza ve her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Böylece gelin adayları kendilerine yakışan modeli rahatlıkla bulmaktadır. Siz de bu senenin kına gecesi elbise seçenekleri arasında seçimler yapabilirsiniz. Farklı renk ve tasarıma sahip olan modeller arasından seçim yaparken ten rengi uyumunu unutmayın!

Kına Gecesi Kıyafetleri-Kına Gecesi Abiye 2023

Kına elbisesi abiye modelleri her tarza hitap etmektedir. Kısa kına elbiseleri  yanında kına gecesi elbiseleri tesettürlü stillerde de sunulmaktadır. Özellikle yeni sezonda kına gecesi elbiseleri arasında kırmızı renkli kına gecesi abiyeleri ön plandadır. Böylece tercihlerde birçok kişi tek kıyafet kullanmaktadır.

Kına gecesine uygun kına kıyafetleri abiye ve bindallı renkleri kırmızı ve bordo renkleri olarak bilinir. Ancak Renk kartelasındaki diğer renkler gelin adaylarının tercihleri arasında yer alır. Yani günümüzde yeşil, mavi, lacivert gibi kına gecesi elbisesi renkleri de kullanılmaktadır.

Ek olarak çeşitli tasarım ve işlemelerde olan kına gecesinde giyilen elbiseler sade de tercih edilmektedir. Aslında sade tercih edilmesinin nedeni, kına yakılma sırasında bindallı giyilecek olmasıdır.

Çünkü kına kiyafetleri bindallı modelleri ağır işlemelere sahip süslü ve bol aksesuarlı kıyafetlerdir. Aslında sade kına gecesi elbiseleri tercih etmek, bindallıyı çok daha dikkat çekici kılmaktadır.

Düğün öncesi kına gecesinde ne giyilir bayan sorusuna cevaben 2023 bindallı modeli veriyoruz.

2023 Bindallı Modelleri

Özellikle bindallı, kına gecesinin en gözde kına gecesi elbise seçenekleri arasında yer almaktadır. Ayrıca çok fazla renk ve desen çeşidine sahip bindallılar, Osmanlı kadın sultanlarını andırmaktadır.

Kına gecesi elbise modelleri arasında yer alan bindallılar, şık işlemeleri ve çeşitli aksesuarları ile gelinlerin ilgi odağıdır.  Çünkü bindallı kaftanları kişiyi özel hissettirmektedir.

Kına gecesinde giyilecek kıyafetler arasında yer alan bindallılar tüm gelin adaylarında kusursuz durmaktadır. Kabarık ve şalvarlı modelleri bulunan bindallıların genelde, kırmızı, mor, yeşil ve mavi renkleri tercih edilmektedir. Böylece komple bütünlüğün getirdiği şıklık kaçınılmazdır.

Okurlarımız buna da baktı ⇒ Kına Gecesi Saç Modelleri Nasıl Olmalı?

Bindallılara uygun bindallı taçları, bindallı kolyeleri ve bindallı kemerleri de bindallı aksesuarları da vardır. Aslında her şeyden önce bu aksesuarlara karar verilmelidir.

Özellikle gelin kınası yakılırken giyilen bindallılar da kına yakıldıktan sonra da elleri kırmızı, işlemeli tül ile bağlanmaktadır. Böylece Türk kültürünün en güzel gelenekleri yaşatılmaktadır.

Yeni çıkan kına kıyafeti modelleri ile daha da etkileyici olmak ister misiniz? O halde kına gecesi saç modelleri ve kina gecesi elbise modelleri uyumunu unutmayın!

Sade Kına Gecesi Kıyafetleri

Kına elbisesi abiye veya bindallı da olsa sade tasarımları arayan gelin adayları da vardır. Sade kına gecesi kıyafetlerinde daha az işleme ve daha soft renkler görüyoruz. Sade kına elbiseleri arasında uzun etekli veya kısa kına elbiseleri de vardır.

Saç modeli ve ayakkabı modeli ile de uyumlu olacak sade kına elbiselerini kullanırken takı kullanımı size kalmıştır. Görsel kaynağı: Pinterest

Aşağıda kınalık modelleri, kınalık elbise ve abiye ve 2023 bindallı modelleri resim galerisini incelemenizi öneririz.

Resim Galerisi; Yeni Çıkan Kına Gecesi Kıyafetleri

Bir önceki makalemiz olan Evde Gelin Çiçeği Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızda Gelin Çiçeği Modelleri ve gelin el çiçeği hakkında bilgiler vermekteyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tarz Kadın Blogu