Yeni Çıkan Kabarık Nişanlık Modelleri

Yeni Çıkan Kabarık Nişanlık Modelleri

Yeni çıkan kabarık nişanlık modelleri arasında kabarık nişanlık modelleri tesettür stilleri ve açık stilleri bulunmaktadır. Her iki seçenekte de sayısız model seçeneği vardır. Üstelik sayısız model seçeneği yanında yüzlerce renk seçeneği vardır. Bu senenin nişanlık renkleri arasında mürdüm nişanlık modellerinden bordo nişanlık modellerine kadar pek çok seçenek vardır.

Nişanda ne giyilir bayan için daha önelidir. nişanlık abiye modelleri her sezon yenilense de birkaç sezon önceki modelleri de bulabilirsiniz. Her sezon yenilenen koleksiyonlarda yeni model nişanlıklar en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır.

Yeni Çıkan Kabarık Nişanlık Modelleri

Yani çıkan kabarık nişanlık modelleri, yarı kabarık ve tam kabarık modellerdir. Ayrıca tek renkli modelelr yanında iki renk seçeneği de bulunmaktadır. Straplez kabarık modellerden öpücük yaka kabarık nişanlıklara kadar seçenekler tasarlanmaktadır. Çeşitliliğin fazla olması da biz bayanları daha çok kararsızlık içerisinde bırakmaktadır.

tesettür 2016 nişanlık modelleri

yeni sezon tesettür nişanlık modelleri, hem tesettür hem de açık giyim tarzı için çok şık modeller ile gündeme gelmiştir. Siz de ten renginize ve bedeninize uygun kapalı kabarık nişanlık modellerini tercih edebilirsiniz.

Yeni Sezonun Kabarık Nişanlık Modeli Renkleri

Geçtiğimiz senenin kabarık nişanlık renkleri daha pastel renklerden oluşmaktaydı. Ancak bu senenin nişanlık modelleri daha canlı ve pozitif renklerden oluşmaktadır. Her yıl değişiklik gösteren modeller günden güne çeşitliliğini ve renk tonlarını değiştirerek karşınıza çıkmaktadır.

Pembe nişanlık, yeşil nişanlık ve mavi nişanlık, bordo nişanlık her zaman tercih edilen ve asla modası geçmeyen renklerdir. Ancak bu sene lacivert, mor, leylak ve mürdüm renkleri de öne çıkmaktadır.

kabarık nişanlık modelleri

Yeni kabarık nişanlık modelleri ile fazla kilolarınızı saklayabilir ya da uzun boyunuzu daha bir ön plana çıkarabilirsiniz.

Kapalı nişanlıklar, göğüs dekolteli, sırt dekolteli, V yaka, öpücük yaka gibi seçenekler de bulunmaktadır. Yeni model nişanlıklar arasından vücut yapınız ile birebir uyumlu modelleri tercih etmenizi öneriyoruz. Zira kısa boyluların nişanlık modelleri ile uzun boyluların nişanlık modelleri arasında farklılıklar mevcuttur.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda kabarık nişanlık modelleri ve kabarık nişanlık fiyatları merak edilmektedir.

Özellikle kabarık prenses nişanlık modelleri kırmızı, bordo, mavi gibi dikkat çekici renklerden oluşmaktadır. Güpür, tül ve dantel detaylarının da bir araya getirildiği nişanlık modelleri, sizlerin daha zarif ve daha asil bir görünüm sağlayacaktır.

2016 nişanlık modelleri

Kabarık nişanlık sevmeyenler yarı kabarık veya balık model tercih edebilirler.

Uygun takı ve aksesuar seçimi ile daha çık görünebilirsiniz. Straplez gibi dekolteli modellerde gösterişli kolye ve küpeler kullanılmalıdır. Ancak yakası kapalı veya tesettür kabarık nişanlıklar ile ise doğru nişan başı yapılmalıdır. Böylece çok daha güzel görünüm yakalamış olursunuz.

Bu senenin en şık nişan kıyafetleri

Bu senenin en şık nişan kıyafetleri

Nişanlık Altına Ayakkabı

Nişanlık abiye kombin sırasında elbise rengine göre seçimler yapmalısınız. Hemen hemen her renk abiye ile uyum sağlayan vizon rengi ayakkabı, gümüş rengi ayakkabı, gri ayakkabı nişanlık modelleri ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizde nişanlık renginiz doğrultusunda nişanlık ayakkabısı seçerek şıklığı yakalayabilirsiniz.

Gösterişli kabarık nişanlık abiye altına ayakkabı olarak sade ayakkabı modelleri, sade kabarık nişanlıkların altına ayakkabı olarak ise ışıltılı ayakkabı modelleri kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki galeride bu senenin en güzel ve en çok beğenilen kabarık nişanlık görselleri sunulmuştur. Görselleri inceleyerek daha fazla detaya sahip olabilirsiniz.

 Resim Galerisi: En Güzel Nişanlıklar

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. gülçin sönmez dedi ki:

    En alttaki kırmızı pulluya bayıldım. balık kesim. vücut hatlarını da sarıyor sarmalıyor daha kışkırtıcı bir bayan görüntüsü veriyor. Tabi her erkek de kabullenmeyebilir bu tür kıyafetleri çünkü özellikle kalça kısmını çok kışkırtıcı gösteriyor.

    1. Emine dedi ki:

      Nişanlık modelleri hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ederiz. Takipte kalın…

Tarz Kadın Blogu